Om Amakli

Amakli Design grundades 2012 av Amanda Klingstedt - en del har lite svårt att veta hur Amakli uttalas och vi säger att man får uttala det precis som man vill men vi som jobbar på Amakli uttalar det genom att betona det första A:et.

Amakli startade som en enskild firma där importerade smycken såldes, till största del som hobby på sidan av studier. 2014 vände allting och Amakli började istället sälja personligt utformade produkter som posters och smycken. Därifrån har Amakli vuxit till att bli ett stadigt gäng på fem anställda som älskar det vi gör! Vi har kul tillsammans och vi alla tycker så mycket om att få vara en del av alla presenter ni handlar och ger bort. 

Vi hanterar alla beställningar manuellt och våra personliga produkter produceras på beställning. Vi läser alla meddelanden som lämnas till oss i kassan och gör alltid vårt bästa för att möta våra kunders förväntningar. Vi jobbar stenhårt för att leverera god service och fina presenter som ni kan vara stolta över att ge bort till era nära och kära! ❤ 

Grundare, Kreatör

Amanda Klingstedt

Det är denna dam som står för det mesta som är nytt på Amakli - designer & produkter. Hon sköter även marknadsföring, annonsering och hoppar in där det behövs - ibland hittar ni henne i kundtjänst och nästa sekund i produktionen.

Favoritprodukt:

MAILA AMANDA HÄR

Koordinator

Martina Sennerhall

Det är denna donna som ser till att personalen har det bra! Martina sköter även externa kontakter och inköp. En riktig fena på att packa beställningar är hon också och vi får se henne hoppa in i produktionen när det behövs. Turligt nog för oss på kontoret har hon med sig beaglen Saga till jobbet ibland också!

Favoritprodukt:

MAILA MARTINA HÄR

kundtjänstansvarig, sociala medier

Lisa Nilsson

Den här sköna pricken får ni äran att samtala med när ni kontaktar vår kundtjänst. Har något blivit tokigt i din beställning eller om du har någon fundering kan du alltid känna dig trygg i Lisas händer - för henne är det viktigt att du känner dig nöjd. Lisa kan det mesta inom verksamheten och är alltid snabb på att erbjuda sin hjälp när det behövs. Lisa roddar också våra sociala medier, där ni får se en del behind the scenes, ni följer oss väl?

Favoritprodukt:

MAILA LISA HÄR

produktion & packning

Jennifer Eklund

Denna tjeja gör det mesta inom produktionen hos oss! Jennifer kan skapa nästintill varenda produkt i vårt sortiment, från muggar till smycken. Utöver det så packar hon även beställningar och har hand om preppen av våra färdiga produkter. Har ni valt inramning till er poster är det med 99% säkerhet Jennifer som fixat med det!

Favoritprodukt:

produktion & packning

Linn Tarras-Wahlberg

Linn är Amaklis värdefulla allt-i-allo som hjälper till där det behövs för dagen. Det är hon som packar alla våra godispåsar, pärlar merparten av våra armband men också ser till att det är påfyllt i packningen med både lådor och sidensnören.

Favoritprodukt: