Vanliga frågor

Vi hanterar alla beställningar manuellt och gör alltid vårt bästa för att din beställning ska bli så bra som möjligt! Vi försöker, i den mån det går, att kontakta dig som kund om någonting är oklart eller otydligt i beställningen. Det är såklart viktigt för oss att du känner dig nöjd med ditt köp och då menar vi med allt, från beställning till leverans!

Hittar du inte svaret på din fråga? Kontakta oss via mail på info@amakli.se eller ring oss på 0910-54322, så hjälper vi dig med din fundering!

För dig som undrar någonting gällande

Innan och efter beställning

Det står att den produkt jag vill beställa inte finns i lager - när går den att köpa?

Om någonting i vårt sortiment tar slut innebär det att efterfrågan är hög, vilket vi såklart tycker är jättekul! Vi jobbar därför alltid stenhårt för att fylla på så snabbt som bara möjligt. För aktuell info om just den produkten du spanat in - kontakta oss!

Om jag har en superb idé till ett eget tryck, kan ni hjälpa mig då?

Vi är aldrig omöjliga! Det du önskar kanske inte är genomförbart i slutändan, men du är alltid välkommen att kontakta oss på info@amakli.se med dina funderingar och idéer.

Jag önskar köpa flera av samma produkt - kan ni erbjuda ett bättre pris?

Är din order på 10+ stycken av samma produkt kan vi absolut pressa priset något! Kontakta oss för offert på info@amakli.se.

Jag vill ändra i min order - hur går jag tillväga?

Kontakta oss via info@amakli.se omedelbart om du vill ändra något i din beställning. Ange ordernummer och beskriv vad du önskar ändra direkt i första mailet för snabbare hantering. Vi kan inte garantera att ändringar går att göra efter att ordern är bekräftad, men gör alltid vårt bästa för att det ska bli rätt för dig!

Jag har gjort fel i min order och den är behandlad - är det för sent att ändra den?

Vi kan tyvärr inte ändra i en behandlad order om produkten redan är skapad. Kontakta oss om det är ett avgörande fel så hjälper vi till så gott vi kan, vi kan exempelvis erbjuda rabatt på en ny produkt.

Jag har en rabattkod som inte fungerar - hur går jag tillväga?

Kontrollera så att:
• Rabattkoden fortfarande är giltig (slutdatum bör stå där du fick rabattkoden, annars ska den vara aktiv).
• De produkter du har beställt inte redan är nedsatta i pris.
• Rabattkoden inte har några begränsningar i villkoren (t.ex. gäller inte ätbart).

Om allting är som det ska kan du kontakta oss så får vi undersöka saken!

Kan jag kombinera rabatter med varandra?

Nej du, Krösus Sork, det går inte! Den rabatten som är mest givande för dig är den rabatten som kommer att dras.

Frågor om

Leverans & Betalning

Kan jag spåra min order?

Många av våra försändelser går att spåra, men en del mindre försändelser (t.ex. nyckelringar & smycken) skickas som brev och är därmed inte heller spårbara. Om din beställning skickats spårbart har du en länk till spårningen i din leveransbekräftelse. Tips! Ladda ned PostNords app och ange ditt telefonnummer eller mailadress så får du automatiskt spårningen i appen utan att behöva kontakta oss. 

Vad har ni för leveranstid?

Vår leveranstid kan variera men som standard är den 3-5 arbetsdagar. Vi tillverkar det allra mesta efter beställning vilket innebär en produktionstid på 1-2 dagar och resterande tid är för transport. Leveranstiden kan variera på olika produkter. Aktuell leveranstid finns inne i varje produkt och står även med på din leveransbekräftelse.

OBS! Har du valt expresstillverkning som leveransmetod så prioriteras din beställning och skickas oftast inom ett dygn från ordertillfället (vardagar).

Vad innebär expresstillverkning?

Då skyndar vi oss som bara den! Beställer du innan kl 12 skickas din order från oss samma dag och det tar sedan 1-2 arbetsdagar för PostNord att transportera och leverera paketet. En länk till spårning skickas till dig. Beställer du efter klockan 12 skickas din order nästkommande vardag. Expresstillverkning innebär inte någon skillnad i leveransmetod utan innebär att ordern prioriteras hos oss och skickas så fort som bara möjligt.

Varför kan jag inte välja expresstillverkning på min beställning?

Det kan hända att vi inaktiverar det alternativet, exempelvis vid hög orderingång eller hög personalfrånvaro. Om det finns risk att vi inte kan hålla den leveranstid som utlovas för denna metod (1-3 arbetsdagar) så vill vi inte heller erbjuda det alternativet. 

Vad händer om min försändelse inte kommer fram i tid?

Vi reserverar oss alltid för förseningar under transporten som är utom vår kontroll. Förseningar uppstår sällan, men räkna med att 1-2 dagars längre leverans kan förekomma. Om det gått mer än 5 arbetsdagar och du inte fått din leverans så ser vi gärna att du kontaktar oss!

Det står förlängd leveranstid, vad menar ni?

Ibland har vi högt tryck på enskilda produkter, då kan vi ha lite förlängd leveranstid på dessa för att inte lova för mycket. Vi skickar dock allting så snabbt vi kan - och ofta snabbare än vad det står.

Kan jag skicka min beställning till en annan leveransadress?

Ja, det går såklart bra att skicka presenten direkt till någon annan! OBS! Av säkerhetsskäl kan du inte välja faktura som betalmetod och samtidigt ange en annan leveransadress.

Kan jag betala med swish?

Inte i dagsläget, men vi jobbar på att få in det som betalmetod i kassan då vi vet att det är önskvärt av många!

när olyckan är framme

Reklamationer

Min vara har skadats under leveransen.

Vi gör vårt bästa med att emballera alla produkter väl för att undvika skador under transporten, men ibland händer det som inte får hända ändå. Ta en bild på skadan och maila bilden tillsammans med ditt ordernummer till info@amakli.se så hjälper vi dig med din reklamation!

Min vara är feltryckt - den stämmer inte överens med vad jag har beställt.

Vi har goda rutiner gällande kontroll av alla produkter så att eventuella feltryck ska upptäckas innan packning. Vi gör dock allting manuellt - både designer och produktion - så den mänskliga faktorn kan ibland spela in och det slinker iväg felaktiga produkter. Vi ersätter självklart allting som felat från vår sida. Även här vill vi att du mailar oss på info@amakli.se med bild på det som blivit fel.

Jag har inte fått min fullständiga beställning.

Börja med att kontrollera din bekräftelse på mailen så att det inte står att någon produkt du beställt skickas separat. Om det inte står någonting så är det mest troligt en miss från vår sida och detta vill vi såklart ställa till rätta. Släng iväg ett mail till oss så hjälper vi dig vidare!

Jag är inte nöjd med mitt köp.

Vi gör vårt bästa för att visa hur produkt och tryck ser ut här på hemsidan, samt försöker få med all viktig info i alla beskrivningar. Med det sagt så är det klart att missförstånd ändå kan uppstå. Blev produkten inte som du hade tänkt dig? Vi blir jätteglada om du vänder dig till oss, antingen via mail eller telefon och beskriver vad som hänt, så ser vi till att försöka möta dig så gott vi bara kan!

Frågor om

Våra produkter

Kan jag välja bort er logga som är på baksidan av era muggar?

Nej, loggan är cirka 1x2 cm och sitter längst ned på baksidan av muggen. Väljer du tryck på båda sidor av muggen så trycks inte loggan med.

Hur lång hållbarhet har produkterna i ert ätbara sortiment?

Vi garanterar minst 2 veckors hållbarhet på ätbara produkter när dessa skickas från oss. Produkterna i detta sortiment har oftast betydligt längre hållbarhet än så, inte sällan upp till ett år (eller mer!). Är det viktigt för dig att produkten ska ha en viss längd på hållbarheten är du varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig innan din beställning.

Varför säljer ni produkter som passerat bäst före-datum?

Ibland händer det att saker inte går åt på samma sätt som vi förväntat oss och då, istället för att slänga produkten, så drar vi ner priset avsevärt och hoppas att någon kan fynda sig lite smarrigheter till ett lägre pris. Bäst före är den tid som producenten kan garantera kvalitén på produkten, men många produkter håller längre än så. Vi kontrollerar kontinuerligt skicket på alla ätbara produkter som läggs till vår fyndhörna och de ligger aldrig kvar längre än 2,5 månad efter bäst före. Vi följer livsmedelsverkets riktlinjer vid försäljning av utgångna produkter, läs mer här

Kan jag få foto & text på varandra i en nyckelring?

Nej, vi erbjuder inte våra kunder att kombinera text & foto i samma berlock då det redan är så lite utrymme att spela på för de flesta berlockerna.

Jag har valt presentask/presentkartong, slår ni in den då?

Nej, vi utgår ifrån att våra kunder vill se produkterna innan de ges bort och skickar därför med asken i din order, men om du anger i kassameddelandet att du önskar det inslaget så fixar vi det!

Vilken är den mest slittåliga nyckelring ni har?

Den absolut mest slittåliga nyckelring vi har är den tunna brickan på 5cm som tål både väta och hårdare slitage. Vi har under de år vi sålt dessa inte fått in en enda reklamation gällande skada eller slitage.

Om jag väljer tillval: cellofanpåse - slår ni in mina produkter då?

Inte om du väljer cellofan som tillval, nej. Då skickar vi med cellofanpåse & snöre så att du själv enkelt kan göra ett snyggt paket. Väljer du presentinslaget i cellofan så slås produkten in. 

Vilken färg på snöret är det till cellofanpåse/presentask?

Färgen varierar men vi försöker skicka enligt säsong (t.ex. rött vid jul) eller så att det matchar snyggt med produkten. Har du egna önskemål kan du skriva det i meddelanderutan så gör vi så gott vi kan med att tillgodose det!

Jag har flera produkter i min beställning som ska slås in, hur vet jag vilken som är vilken?

Vid flera inslagningar i samma order gör vi ofta så att vi tar olika färg på papper/snöre och noterar på följesedeln vilket paket som innehåller vad. Det kan även hända att vi numrerar paketen superdiskret på undersidan samt skriver numret vid produkten på följesedeln.